A Medor-Business Kft. 2010-ben alakult, ám társaságunk tulajdonosai illetve partnerei 1997 óta foglalkoznak ingatlanfejlesztési projektekkel illetve irodaház-kezeléssel (pl. Gozsdu Udvar akvizíciója és projekt vezetése, Hotel Le Meridien akvizíciója, Budapest II. Hűvösvölgyi út Jázmin Irodaház akvizíciója és teljes körű üzemeltetése, Lánchíd Palota átépítésének teljes körű projektvezetése, bérbebadása, és az üzemeltetés felállítása stb.), a 2000 évek elejétől pedig egyedi lakások kezelésével, értékesítésével és felújításával.

 

Társaságunk 2015 vége óta foglalkozik társasházkezeléssel, miután belefáradtunk abba, hogy az általunk kezelt lakóingatlanok közös képviseleteivel csatározzunk annak érdekében, hogy megfelelően képviseljék mind a tulajdonosok, mind pedig a társasházak érdekeit.

Úgy kezeljük az Önök házát, mintha nekünk is lenne benne tulajdonrészünk, azaz egy tulajdonos vehemenciájával védjük majd a társasház, mint egység érdekeit majd mind a többi tulajdonossal, mind pedig külsősökkel szemben. Mert hiszünk abban, hogy egy ingatlant, ami családok évek alatt összegyűjtött vagyonát jelenti sokaknak, csak így lehet kezelni.